Ansvarsfraskrivelse

by astridth84@gmail.com

Ansvarsfraskrivelse på produkter og vedligeholdelse

Her kan du læse om itzcalis ansvarsfraskrivelse på produkter og vedligeholdelse af dem. Hos itzcali.dk vægter vi højt, at du får den bedste oplevelse både under købet, men også når dine køb er i brug. Her kan du derfor læse om, hvordan du bedst behandler forgyldte og rosa forgyldte smykker, samt hvordan lædertaskerne bør behandles.

Forgyldte og rosa forgyldte smykker

Forgyldte- og rosaguld forgyldte smykker vil med tiden delvist miste deres forgyldning. Det er fordi de slider mod din hud og tøj. I tilfælde af at det sker, kan du gå ind til en guldsmed og få dit smykke genforgyldt. Du kan selv hjælpe til med at formindske belægning i at forsvinde ved at tage vise hensyn. For at beskytte dine smykker mest muligt er det bedst at tage dem af, når du bader, dyrker sport, solbader samt på andre tidspunkter, hvor de er udsatte for meget varme og fugt. Det betyder også, at de produkter der er gode for dig, fordi de giver dig fugt ikke er så gode for dine forgyldte smykker. Tag derfor body lotion, kropsolie, parfume og make-up på og lad det tørre, inden du tager dine smykker på. Det er derfor også bedst for dine forgyldte smykker at blive opbevaret tørt. Det vil altså sige at badeværelset, hvor der ofte er fugtigt ikke er ideelt til opbevaring. Du kan læse meget mere om vedligehold, rensning og pleje af smykker lige her.

itzcali.dk yder ikke reklamation på smykker, hvor forgyldningen er blevet slidt.

Lædertasker

Alle lædertasker er fremstillet i hånden og hver taske er derfor unik. Der kan være små hak eller mærker i læderet pga. fremstillingen samt fordi det er 100 % naturligt læder. Taskerne er ikke beregnet til at blive proppet og kan heller ikke klare vægten af både en bærbar, ekstra sko og mange tunge bøger. Brug taskerne med omtanke.