Home Om itzcali

Om itzcali

Om itzcali

Om itzcali

Itzcali.dk er en webshop, hvor du finder spændende og unikt design fra nyskabende og fremadstormende designerne I Mexico. Linjerne er enkle og kvaliteten er høj med stort fokus på et flot håndværk. Vi har primært fokus på smykker og tasker, men satser på med tiden at udvikle sortimentet.

Hos itzcali.dk samarbejder vi med mindre designvirksomheder i Mexico. Virksomhederne designer selv alt og mange af produkterne produceres i hånden. Alle produkter er bæredygtigt produceret både i forhold til miljø og arbejdsforhold.

Webshoppens formål er, at tilbyde danskerne et unikt design, hvor man har mulighed for at skille sig lidt ud fra mængden. Itzcali.dk tilbyder et udvalg af tasker og smykker. Fælles for produkterne er, at der er lagt vægt på at forene latinamerikansk glæde og varme med det nordiske og enkle design.

Bag itzcali.dk står Astrid Hansen, en tidligere it-projektleder, som har valgt at gå egne veje og udleve sin passion for Mexico.

Om navnet Itzcali siger Astrid: “Itzcali betyder “stedet for det smukke” på nahuatl, et af de oprindelig sprog i Mexico. Netop fordi Mexicos historie og kultur har en stor plads i mit hjerte, synes jeg, at det var rigtigt at kalde min webshop et navn på nahuatl.”

Baggrund

Grundstenen til Itzcali udspringer af en passion og glæde for Mexico. Siden Astrid boede i Mexico for første gang som 16-årig, har hun rejst og opholdt sig i landet mange gange. Ideen til at drive egen webshop kom på en tur til København. “Jeg opdagede simpelthen, at der ligge så mange små nichebutikker derover, så jeg tænkte, det kan jeg da også.” Ide blev til virkelighed i maj 2016, hvor Astrid rejste med sin kæreste og lille datter til Mexico for at møde leverandører, indgå aftaler og lave indkøb.

Du er meget velkommen til at sende spørgsmål eller kommentarer til info@itzcali.dk

Tak fordi du kigger forbi og læste med!

Om Itzcali